Personal

Mallar för att hålla reda på dina ventilationsprojekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg
Komplett paket med 48 redigerbara projektmallar för byggbranschen, designade för att effektivt organisera, planera och genomföra både stora och små byggprojekt. Ger ditt företag en enhetlig och professionell image och stärker ditt varumärke. Nu rabbaterat pris, spara 500 kr.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Personalhantering Bygg
Komplett paket Personalhantering bygg är en samling av väsentliga mallar anpassade för byggsektorn. Det inkluderar mallar för uppsägning, anställningsavtal, CV, anställningsintyg och anställningsbetyg, vilket förenklar och effektiviserar personalhantering inom byggbranschen.
195,00 kr
Anställningsavtal Bygg
Detta professionella anställningsavtal för byggbranschen är utformat för att klart definiera företagets och anställdas rättigheter och skyldigheter. Det inkluderar detaljer om personuppgifter och anställningstyp, vilket hjälper till att undvika konflikter och missförstånd.
59,00 kr
Personligt CV Bygg
Denna produkt är en unik CV-mall utformad för att ge en personlig och professionell framställning i anbudsprocesser. Mallen hjälper dig att presentera dina färdigheter, erfarenheter och kvalifikationer på ett strukturerat och visuellt tilltalande sätt.
59,00 kr
Anställningsbetyg Bygg
Anställningsbetyg Bygg är ett verktyg för att skapa professionella och effektiva anställningsbetyg inom byggsektorn. Det hjälper ledare att stärka förtroende, optimera prestanda och skapa en enad arbetsstyrka.
39,00 kr
Anställningsintyg Bygg
Professionellt utformade anställningsintyg för byggbranschen. Bekräfta enkelt och överskådligt anställningstid, arbetsuppgifter och prestationer för att stärka dina anställdas karriär. Speglar företagets integritet och professionalism.
39,00 kr
Uppsägning Bygg
Denna guide tillhandahåller nödvändiga verktyg för att skriva en professionell och respektfull uppsägning i byggbranschen, och hjälper dig hantera processen med integritet och professionalism.
39,00 kr