ÄTA/Egenkontroller

Mallar för att hålla reda på dina ventilationsprojekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg
Komplett paket med 48 redigerbara projektmallar för byggbranschen, designade för att effektivt organisera, planera och genomföra både stora och små byggprojekt. Ger ditt företag en enhetlig och professionell image och stärker ditt varumärke. Nu rabbaterat pris, spara 500 kr.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket ÄTA/Egenkontroller bygg
Detta kompletta paket för ÄTA och egenkontroller inom bygg inkluderar verktyg för hantering av ändringar, tilläggsarbeten och kvalitetskontroll i byggprojekt. Paketet innehåller fem mallar för bland annat ÄTA-rapport och avvikelserapport.
395,00 kr
Egenprovning Bygg
Egenprovning Byggmall är en omfattande guide för bygg- och installationsföretag, designad för att säkerställa högsta kvalitet på projekt genom noggrann kvalitetskontroll och efterlevnad av branschstandarder. Den erbjuder stöd från förberedelse till slutlig inspektion och rapportering.
159,00 kr
Avvikelserapport Bygg
Avvikelserapport Bygg är en omfattande mall för rapportering av byggavvikelser. Verktyget hjälper personal att effektivt kommunicera avvikelser under bygget, vilket underlättar snabba åtgärder och minimerar störningar.
95,00 kr
Fråga-Svar Bygg
Denna Fråga-Svar mall erbjuder en effektiv lösning för att hantera och dokumentera frågor under byggprojekt. Den främjar klar kommunikation mellan parter, minskar missförstånd och förbättrar projektets effektivitet. Dess användarvänlighet gör den oumbärlig för alla inblandade i byggprojekt.
59,00 kr
Sammanställning Fråga-Svar Bygg
Denna produkt är en specialanpassad mall för att effektivt organisera och hantera fråga-svar dokumentation i omfattande byggprojekt. Mallen dokumenterar essentiell information och ger en lättillgänglig historik för alla inblandade.
59,00 kr
ÄTA Rapport Bygg
ÄTA Rapport Bygg är ett noggrant utformat dokument för att hantera oplanerade ändringar i byggprojekt. Rapporten fungerar som en skriftlig beställning, innehåller relevanta uppgifter och bidrar till en effektiv hantering av projektet genom att förebygga missförstånd.
59,00 kr