Miljö & Kvalitet

Mallar för att hålla reda på dina byggprojekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg
Komplett paket med 48 redigerbara projektmallar för byggbranschen, designade för att effektivt organisera, planera och genomföra både stora och små byggprojekt. Ger ditt företag en enhetlig och professionell image och stärker ditt varumärke. Nu rabbaterat pris, spara 500 kr.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Miljö & Kvalitet bygg
Komplett paket för miljö och kvalitet inom byggsektorn. Innehåller essentiella dokument för projektledning, inklusive index för KVM-pärm, miljöplan och kvalitetsplan enligt ISO-standarder. Hjälper dig att uppfylla och hantera miljö- och kvalitetskrav effektivt.
795,00 kr
Kontrollplan Bygg
Kontrollplan Bygg är en ISO-godkänd, detaljerad plan som stärker ditt företags anbudsprocess genom att tydligt presentera hanteringen av allt från ritningar till slutsyner. Denna effektivitetsverktyg säkerställer att inget faller mellan stolarna i ditt byggprojekt.
370,00 kr
Kvalitetsplan Bygg
Strukturerad Kvalitetsplan för Byggprojekt enligt ISO-standard är en ISO-certifierad guide som hjälper företag att demonstrera sin förmåga att hantera byggprojekt effektivt och kvalitetsmedvetet. Planen täcker alla aspekter av projektet, från ledning till dokumentkontroll, för att bygga förtroende hos uppdragsgivare.
295,00 kr
Miljöplan Bygg
ISO-godkänd miljöplan för bygg och entreprenad är en omfattande guide som hjälper företag att arbeta miljövänligt och hållbart. Den erbjuder riktlinjer för materialval och -hantering, och stärker företagets anseende hos potentiella kunder.
295,00 kr
INDEX till Pärm Bygg
Skapa en professionell KVM-pärm (kvalitet och miljö pärm) med vårt index för att effektivt presentera ditt företags värderingar och mål. En väl utformad pärm framhäver ditt engagemang för kvalitet och miljö, och ger ditt företag en konkurrensfördel.
19,00 kr