Priskalkylering

Mallar för att hålla reda på dina ventilationsprojekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg
Komplett paket med 48 redigerbara projektmallar för byggbranschen, designade för att effektivt organisera, planera och genomföra både stora och små byggprojekt. Ger ditt företag en enhetlig och professionell image och stärker ditt varumärke. Nu rabbaterat pris, spara 500 kr.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Priskalkylering Bygg
Komplett priskalkylationspaket för byggbranschen, utformad för noggranna kostnadsberäkningar genom materialspecifikation och intuitiva priskalkylmallar, vilket minimerar avfall och maximera lönsamheten för dina byggprojekt.
195,00 kr
Kalkylmall Bygg
Kalkylmall Bygg är ett effektivt verktyg för kostnadshantering av byggprojekt. Mallen samlar alla projektrelaterade kostnader, räknar ut vinster, marginaler och täckningsbidrag och kan anpassas efter företagets behov och prissättningsstruktur. Ger en överblick på en sida.
159,00 kr
Materialspecifikation Bygg
Denna materialspecifikation är ett effektivt verktyg utformat för byggbranschen. Den hjälper dig att samla, organisera och jämföra information om byggmaterial och leverantörer, vilket underlättar prisjämförelser och alternativval. Ett oumbärligt verktyg för kostnadseffektiva byggprojekt.
59,00 kr