Offerter

Mallar för att hålla räkna på dina byggprojekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg
Komplett paket med 48 redigerbara projektmallar för byggbranschen, designade för att effektivt organisera, planera och genomföra både stora och små byggprojekt. Ger ditt företag en enhetlig och professionell image och stärker ditt varumärke. Nu rabbaterat pris, spara 500 kr.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Offerter Bygg
Komplett paket Offerter bygg är en omfattande samling med 3 mallar för bygg offerter; totalentreprenad, generalentreprenad och löpandearbeten. Den är utformad för att ge fullständig kontroll och översikt över ditt byggprojekt och säkerställer bästa möjliga pris och service.
495,00 kr
Offert Generalentreprenad Bygg
Denna offertmall för generalentreprenader är utformad med branschförståelse och juridisk expertis för att skydda mot obekväma situationer och oväntade kostnader.
195,00 kr
Offert Löpandearbeten Bygg
Denna professionella offertmall för löpande byggprojekt är utformad av erfarna jurister för att ge omfattande skydd mot oväntade kostnader och risker. Den främjar tydlig kommunikation om kostnader, tidsramar och arbetsomfattning, minimerar missförstånd och tvister.
195,00 kr
Offert Totalentreprenad Bygg
Denna detaljerade offertmall för totalentreprenad inom byggsektorn är utformad för att skydda ditt företag mot oväntade kostnader och tvister. Den är framtagen av erfarna jurister, kan justeras efter ditt företags behov, och hjälper dig att tydligt kommunicera med potentiella kunder.
195,00 kr