Avtal & Kontrakt

Avtalsmallar för byggprojekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg
Komplett paket med 48 redigerbara projektmallar för byggbranschen, designade för att effektivt organisera, planera och genomföra både stora och små byggprojekt. Ger ditt företag en enhetlig och professionell image och stärker ditt varumärke. Nu rabbaterat pris, spara 500 kr.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Avtal Bygg
Komplett Paket för Byggavtal är en allt-i-ett lösning för att säkerställa smidig projektledning och framgångsrika byggprojekt. Innehåller fem olika avtal för generalentreprenad, totalentreprenad, löpande arbeten, service och ramavtal. Ger trygghet och effektivitet oavsett projektets storlek eller komplexitet.
695,00 kr
Kontrakt Generalentreprenad Bygg
Detaljerat Byggkontrakt för Generalentreprenad är ett juridiskt dokument utformat för att skydda ditt företag inom byggbranschen. Det täcker alla aspekter av anbudet, hanterar risker och ansvar, och hjälper till att undvika oförutsedda kostnader och tvister.
195,00 kr
Kontrakt Löpande Arbeten Bygg
Detta kontrakt är skräddarsytt för löpande byggprojekt och ger ditt företag en klar struktur och skydd mot risker. Utarbetat av erfarna jurister, det undviker oväntade kostnader, underlättar för klienter, och stärker ditt företags effektivitet och lönsamhet.
195,00 kr
Kontrakt Totalentreprenad Bygg
Denna totalentreprenad bygg-kontrakt är utformad för att hantera alla krav inom byggindustrin, skydda ditt företag och ge en klar överblick över anbudet. Godkänd av erfarna jurister för att skydda mot oväntade kostnader.
195,00 kr
Ramavtal Löpande/Fastpris Arbeten Bygg
Detta ramavtal för byggprojekt med löpande eller fastpris är noggrant utformat för att tillgodose branschspecifika krav, och skydda företaget mot oförutsedda kostnader. Framtaget av erfarna jurister, minskar det risken för tvister och ger kontroll över projektets ekonomi.
195,00 kr
Serviceavtal Bygg
Serviceavtal Bygg är ett avtal utformat för att skydda byggföretag mot oförutsedda kostnader och risker. Avtalet ger tydliga riktlinjer och juridiskt stöd, skapat av erfarna jurister inom byggbranschen. Det är 3 sidor långt.
195,00 kr