Personal

Mallar för att hålla reda på dina vvs-projekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar VVS
Komplett paket med 50 redigerbara VVS-projektmallar för effektiv projektledning och kostnadsberäkning. Paketet, tillfälligt rabatterat med 500 kr, innehåller allt från arbetsorder till anbudsförfrågan, vilket hjälper till att förenkla arbetsprocesser och stärka företagets professionella image.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Personalhantering VVS
Detta komplett paket för personalhantering inom VVS erbjuder fem skräddarsydda mallar för uppsägning, anställningsavtal, CV, anställningsintyg och anställningsbetyg. Ett oumbärligt verktyg för en effektiv, professionell personal- och affärsprocess inom VVS-sektorn.
195,00 kr
Anställningsavtal VVS
Detta anställningsavtal för VVS-branschen är skräddarsytt för att definiera och skydda både företagets och de anställdas rättigheter och skyldigheter. Avtalet täcker allt från personuppgifter till anställningsvillkor, främjar en sund arbetsmiljö och stärker företagets rykte.
59,00 kr
Personligt CV VVS
Personligt CV för VVS är en professionellt designad mall som hjälper VVS-proffs att framhäva sin kompetens och erfarenhet i anbudsprocesser. Det fungerar som ett effektivt verktyg för att stärka din position i upphandlingar och öka chanserna att vinna kontrakt.
59,00 kr
Anställningsbetyg VVS
Anställningsbetyg VVS är en guide för att skapa ett professionellt och övertygande betyg för VVS-tekniker, vilket är avgörande för deras karriärutveckling och speglar deras expertis och arbetsprestation.
39,00 kr
Anställningsintyg VVS
Detta är ett professionellt och detaljerat anställningsintyg för VVS-tekniker, som bekräftar deras anställningsstatus, arbetsuppgifter och prestationer, vilket kan vara avgörande för framtida karriärmöjligheter.
39,00 kr
Uppsägning VVS
Denna produkt är en enkel och professionellt utformad uppsägningsmall för VVS-tekniker. Mallen underlättar uppsägningsprocessen och säkerställer en smidig övergång för både företaget och den anställde.
39,00 kr