D&U Pärmar

Mallar för att hålla reda på dina vvs-projekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar VVS
Komplett paket med 50 redigerbara VVS-projektmallar för effektiv projektledning och kostnadsberäkning. Paketet, tillfälligt rabatterat med 500 kr, innehåller allt från arbetsorder till anbudsförfrågan, vilket hjälper till att förenkla arbetsprocesser och stärka företagets professionella image.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket D&U Pärm VVS
Komplett D&U Pärm VVS paket är en omfattande lösning för att effektivisera VVS-arbeten. Den innehåller alla nödvändiga dokument och material för projekt, inklusive en pärmrygg med logotyp, materialförteckning, index, funktionsbeskrivning och adresslista.
295,00 kr
Adresslista VVS
Adresslista VVS är ett nödvändigt verktyg för VVS-drift och underhållspärmen. Den organiserar viktig information för att uppfylla besiktningskrav och möjliggör godkännande av din underhållspärm.
59,00 kr
Funktionsbeskrivning VVS
Denna mall är avsedd att sitta i en drift & underhållspärm. I pärmen måste en funktionsbeskrivning finnas för att bli godkänd av besiktningsmannen.
59,00 kr
Materialförteckning VVS
Denna detaljerade och omfattande materialförteckning för VVS-arbeten hjälper dig att effektivt organisera och hantera dina material, samtidigt som den säkerställer att du är redo för inspektioner. En nödvändighet för alla inom VVS-branschen.
59,00 kr
Pärm Framsida VVS
Denna specialdesignade framsida för VVS-drift & underhållspärm passar perfekt i den utvändiga plastfickan, hjälper till att identifiera och organisera dokument samt möter besiktningskrav.
59,00 kr
Pärmrygg VVS
Denna mall är avsedd att sitta på pärmryggen på en drift & underhållspärm. På pärmen måste en ryggetikett finnas för att bli godkänd av besiktningsmannen.
59,00 kr
Index VVS
Denna mall är avsedd att sitta i en drift & underhållspärm. I pärmen måste ett index finnas för att bli godkänd av besiktningsmannen.
19,00 kr