Administration

Mallar för att hålla reda på dina vvs-projekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar VVS
Komplett paket med 50 redigerbara VVS-projektmallar för effektiv projektledning och kostnadsberäkning. Paketet, tillfälligt rabatterat med 500 kr, innehåller allt från arbetsorder till anbudsförfrågan, vilket hjälper till att förenkla arbetsprocesser och stärka företagets professionella image.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Avbet Borgen VVS
Avbet Borgen VVS är en flexibel och transparent mall för avbetalningsplaner, skräddarsydd för att underlätta betalningsuppdelning mellan företag och kunder. Mallen inkluderar kritiska komponenter som total köpesumma, uppläggningskostnad, kreditkostnader och kredittidens längd.
195,00 kr
Paket
Komplett Paket Administration VVS
Komplett Administrationspaket för VVS-projekt erbjuder alla de administrativa verktyg du behöver för att effektivt hantera dina VVS-projekt. Paketet inkluderar en avancerad avbetalningsmall för entreprenad, en etikettmall samt en faxmall för professionella utskick.
159,00 kr
Fax mall VVS
Faxmall för VVS-företag; en professionell, effektiv design som stärker företagets varumärke och effektiviserar kommunikationen. Perfekt för att skicka offerter, fakturor och projektinformation.
19,00 kr