Miljö & Kvalitet

Mallar för att hålla reda på dina VVS-projekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar VVS
Komplett paket med 50 redigerbara VVS-projektmallar för effektiv projektledning och kostnadsberäkning. Paketet, tillfälligt rabatterat med 500 kr, innehåller allt från arbetsorder till anbudsförfrågan, vilket hjälper till att förenkla arbetsprocesser och stärka företagets professionella image.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Miljö & Kvalitet VVS
Komplett paket Miljö & Kvalitet VVS är en omfattande samling av ISO-certifierade dokument för effektiva och miljövänliga VVS-projekt. Paketet inkluderar miljöplan, kvalitetsplan och kontrollplan, samt en index för KVM-pärmen.
795,00 kr
Kontrollplan VVS
Vår ISO-godkända Kontrollplan för VVS-Entreprenader ger en detaljerad redovisning av företagets arbetsprocesser och rutiner, vilket ökar trovärdigheten vid anbudsprocesser. Detta effektiva verktyg visar hur företaget hanterar kritiska aspekter som ritningshantering, projektledning och egenkontroller.
370,00 kr
Kvalitetsplan VVS
Vår ISO-certifierade Kvalitetsplan för VVS Entreprenader hjälper företag att visa upp sin pålitlighet och kapacitet. Den täcker alla aspekter av ett projekt, från ledning till kvalitetsrevisioner, vilket kan öka chanserna att vinna kontrakt.
295,00 kr
Miljöplan VVS
Miljöplan VVS är en ISO-certifierad plan för VVS-företag som vill visa sitt engagemang för miljö och kvalitet. Den innehåller detaljerad information om företagets hantering av produkter, material och källsortering samt dess miljömål. Perfekt för att bygga förtroende och öka chansen till vinnande anbud.
295,00 kr
INDEX till Pärm VVS
INDEX till Pärm VVS är en mall för att skapa en effektiv och professionell KVM pärm (Kvalitet och Miljö) inom VVS-branschen. Mallen främjar hållbara arbetsmetoder, förbättrar kvalitetskontrollen och ökar produktiviteten.
19,00 kr