kalkylmall ventilation
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kalkylmall Bygg

Kalkylmall Bygg är ett effektivt verktyg för kostnadshantering av byggprojekt. Mallen samlar alla projektrelaterade kostnader, räknar ut vinster, marginaler och täckningsbidrag och kan anpassas efter företagets behov och prissättningsstruktur. Ger en överblick på en sida.

159,00 kr Exkl. moms

159,00 kr Exkl. moms

Projektmallar optimerade för apple & windows

Dokumenttyper

Effektiviserad kostnadshantering med vår Kalkylmall för byggprojekt

Med vår omfattande kalkylmall för byggprojekt har du möjligheten att på ett effektivt och överskådligt sätt samla alla dina projektrelaterade kostnader. Mallen ger en tydlig bild av dina vinster, marginaler och täckningsbidrag, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för varje byggprojekt.

Du kan enkelt anpassa mallen för att spegla ditt företags specifika behov och prissättningsstruktur. Ange ditt påslag för material, underentreprenörer, arbetstid, drift och underhåll samt servicebesök och mallen kommer automatiskt att räkna ut alla påslag och vinstmarginaler. Detta gör att du kan justera och optimera dina priser för att uppnå den mest fördelaktiga offertsumman.

Kalkylmallen är strukturerad i tre sektioner, vilket möjliggör olika påslagsnivåer för olika kostnadskategorier. Detta innebär att du till exempel kan ha 6% påslag för underentreprenörer, 15% för material, och så vidare. Slutsumman och vinstsumman presenteras tydligt längst ner i kalkylen, vilket ger en fullständig överblick över projektets totala kostnader och vinstpotential.

Med sin kompakta design på enbart en sida, är denna kalkylmall både användarvänlig och tidseffektiv. Du kan snabbt och enkelt få en överblick över ditt projekt utan att behöva bläddra igenom flera sidor.

Antal sidor: 1

kalkylmbygg
Dokumenttyp
Excel & Numbers

Kompatibilitet och Anpassning

Våra mallar är noggrant utformade för att vara kompatibla med både Windows och Apple, vilket ger en smidig upplevelse oavsett vilket operativsystem du föredrar. Vi förstår vikten av flexibilitet i affärsvärlden, därför har vi sett till att varje mall kan skräddarsys. Du kan enkelt anpassa och redigera dem för att passa just din verksamhets unika behov.

Oavsett om du använder Word, Excel och PowerPoint på Windows, eller Pages, Numbers och Keynote på Apple, har vi täckt alla dina behov.

Enkel Köpprocess och Omedelbar Tillgång

Vi vet att tid är pengar. Därför har vi gjort processen för att köpa våra mallar snabb och problemfri. Så fort du har genomfört ditt köp, kan du omedelbart ladda ner mallarna och börja använda dem. Det innebär att du kan få igång dina projekt utan dröjsmål.

Uppdateringar utan Extra Kostnad

När du köper en mall från oss, handlar det inte bara om en engångsaffär. Vi erbjuder kontinuerliga uppdateringar för de mallar du köpt, helt utan extra kostnad. Detta säkerställer att dina dokument alltid är uppdaterade med de senaste standarderna och funktionerna, vilket ger dig en varaktig värde och konkurrensfördel.

chat Kommentarer (0)