Offerter

Mallar för att hålla reda på dina ventilationsprojekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Ventilation
Komplett paket projektmallar för ventilation, erbjuder 53 anpassningsbara mallar för att effektivt driva och genomföra ventilationsprojekt. Detta paket hjälper till att stärka företagets profil, öka kundförtroende, och ger en enhetlig och professionell bild av företaget. Just nu 500 kr rabatt!
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Offerter Ventilation
Komplett paket för offerter inom ventilation innehåller tre anpassningsbara offertmallar - totalentreprenad, generalentreprenad och löpande arbeten. Sparar tid och ger ett professionellt och förtroendeingivande intryck hos kunder.
495,00 kr
Offert Generalentreprenad Ventilation
Denna offertmall, utformad för ventilationsprojekt som generalentreprenader, hjälper till att hantera och förutse projektutmaningar och förpliktelser. Den skyddar mot oförutsedda kostnader och gör projektadministration mer effektiv och kostnadseffektiv.
195,00 kr
Offert Löpandearbeten Ventilation
Denna professionellt utarbetade offertmall är skräddarsydd för entreprenörer som utför löpande ventilationsarbeten. Den har utformats av erfarna jurister för att täcka alla aspekter av anbudet och skydda ditt företag mot oväntade kostnader, samtidigt som den sparar tid och ger en proffsig image.
195,00 kr
Offert Totalentreprenad Ventilation
Denna detaljerade offertmall är specifikt utformad för totalentreprenader inom ventilation. Framtagen av jurister, skyddar den ditt företag mot risker och hjälper till att presentera en korrekt offert.
195,00 kr