Personal

Mallar för att hålla reda på dina ventilationsprojekt
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Ventilation
Komplett paket projektmallar för ventilation, erbjuder 53 anpassningsbara mallar för att effektivt driva och genomföra ventilationsprojekt. Detta paket hjälper till att stärka företagets profil, öka kundförtroende, och ger en enhetlig och professionell bild av företaget. Just nu 500 kr rabatt!
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Personalhantering Ventilation
Detta allt-i-ett paket för personalhantering inom ventilationsbranschen erbjuder omfattande mallar för effektiv personalhantering. Mallarna hjälper till att skapa lagliga uppsägningsdokument, anställningsavtal, professionella CV:n, korrekta anställningsintyg samt rättvisa anställningsbetyg. Perfekt för att stärka positionen vid anbudsprocesser.
195,00 kr
Anställningsavtal Ventilation
Detta professionella anställningsavtal, skräddarsytt för ventilationsbranschen, ger fullständig klarhet och skydd för företaget och anställda. Det innehåller detaljerad information om anställningsvillkor och typer, och förhindrar framtida missförstånd.
59,00 kr
Personligt CV Ventilation
Detta är en specialanpassad CV-mall för ventilationsbranschen. Mallen hjälper dig att på ett effektivt sätt presentera dina färdigheter, erfarenheter och meriter, öka dina chanser vid offentliga upphandlingar och framstå som det bästa valet.
59,00 kr
Anställningsbetyg Ventilation
Utforma Professionella Anställningsbetyg inom Ventilationsbranschen är en mall som hjälper dig att skapa trovärdiga, officiella rekommendationer för dina anställda, vilket framhäver deras kunskaper och bidrag till företaget.
39,00 kr
Anställningsintyg Ventilation
Anställningsintyg Ventilation är ett professionellt dokument för att erkänna dina ventilationsteknikers engagemang och tid i din organisation, vilket bidrar till deras framtida karriärmöjligheter.
39,00 kr
Uppsägning Ventilation
Denna produkt erbjuder en professionell mall för uppsägning av ventilationstjänster. Dokumentet, som är skräddarsytt och anpassningsbart, stödjer en effektiv och respektfull uppsägningsprocess, bevarar företagets rykte och stärker ledarskapet.
39,00 kr