Kompletta Paket VVS

VVS-mallar för VVS-entreprenader
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar VVS
Komplett paket med 50 redigerbara VVS-projektmallar för effektiv projektledning och kostnadsberäkning. Paketet, tillfälligt rabatterat med 500 kr, innehåller allt från arbetsorder till anbudsförfrågan, vilket hjälper till att förenkla arbetsprocesser och stärka företagets professionella image.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Miljö & Kvalitet VVS
Komplett paket Miljö & Kvalitet VVS är en omfattande samling av ISO-certifierade dokument för effektiva och miljövänliga VVS-projekt. Paketet inkluderar miljöplan, kvalitetsplan och kontrollplan, samt en index för KVM-pärmen.
795,00 kr
Paket
Komplett Paket Avtal VVS
Komplett Avtalspaket för VVS-Projekt är en samling av avtal och kontrakt för att effektivt hantera VVS-projekt. Paketet inkluderar fem olika kontraktstyper, utformade för att skydda dina intressen och ge fullständig trygghet och kontroll över dina VVS-projekt.
695,00 kr
Paket
Komplett Paket Offerter VVS
Komplett paket Offerter VVS är ett omfattande offertpaket för VVS-projekt. Paketet innehåller tre sorters offerter - totalentreprenad, generalentreprenad och löpandearbeten, för att täcka alla dina offertbehov och stärka ditt företags rykte.
495,00 kr
Paket
Komplett Paket ÄTA/Egenkontroller VVS
Detta är ett komplett paket för VVS-projekt, innehållande alla nödvändiga ÄTA och egenkontrolldokument. Paketet inkluderar ÄTA rapport, fråga-svar mall, egenprovning och avvikelserapport för effektiv hantering av dina VVS-projekt.
395,00 kr
Paket
Komplett Paket D&U Pärm VVS
Komplett D&U Pärm VVS paket är en omfattande lösning för att effektivisera VVS-arbeten. Den innehåller alla nödvändiga dokument och material för projekt, inklusive en pärmrygg med logotyp, materialförteckning, index, funktionsbeskrivning och adresslista.
295,00 kr
Komplett Paket UE & Beställare VVS
Omfattande paket för Underentreprenör & Beställare inom VVS, som innehåller 6 mallar designade för att effektivisera arbetet. Täcker alla aspekter av interaktioner med underentreprenörer och beställare, sparar tid och energi och ger full kontroll över projekt.
295,00 kr
Paket
Komplett Paket Projektplanering VVS
Komplett paket Projektplanering VVS är en omfattande lösning för smidig och effektiv hantering av VVS-projekt. Paketet inkluderar verktyg för arbetsorder, förbättringsförslag, avfallshantering och tidrapportering.
259,00 kr
Paket
Komplett Paket Priskalkylering VVS
Komplett paket Priskalkylering VVS är ett ultimat verktyg för att effektivt beräkna kostnader för VVS-projekt. Innehåller materialspecifikation och kalkylmall för att hålla budget, beräkna försäljningspris och maximera vinster. Passar både erfarna proffs och nybörjare.
195,00 kr
Paket
Komplett Paket Företagspärmar VVS
Detta Kompletta Paket med Företagspärmar för VVS Projekt är designat för att effektivisera och organisera ditt VVS-arbete. Paketet inkluderar tre typer av pärmar (Anbudspärm, Objektspärm, Arbetspärm) som hjälper dig att hålla reda på allt från anbud till slutförda projekt.
195,00 kr
Paket
Komplett Paket Personalhantering VVS
Detta komplett paket för personalhantering inom VVS erbjuder fem skräddarsydda mallar för uppsägning, anställningsavtal, CV, anställningsintyg och anställningsbetyg. Ett oumbärligt verktyg för en effektiv, professionell personal- och affärsprocess inom VVS-sektorn.
195,00 kr
Paket
Komplett Paket Administration VVS
Komplett Administrationspaket för VVS-projekt erbjuder alla de administrativa verktyg du behöver för att effektivt hantera dina VVS-projekt. Paketet inkluderar en avancerad avbetalningsmall för entreprenad, en etikettmall samt en faxmall för professionella utskick.
159,00 kr