Kompletta Paket Bygg

Ventilationsmallar för byggentreprenader
På rea!-3 990,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg-VVS-Ventilation
Komplett Paketerbjudande innehåller över 151 redigerbara projektmallar för bygg-, VVS- och ventilationsprojekt. Perfekt för entreprenadbolag som vill effektivt hantera alla aspekter av sina projekt och öka kunders förtroende genom professionellt utformade dokument. Inkluderar livstidsuppdateringar och nytillkomna mallar.
1 995,00 kr
5 985,00 kr
På rea!-500,00 kr
Komplett Paket Projektmallar Bygg
Komplett paket med 48 redigerbara projektmallar för byggbranschen, designade för att effektivt organisera, planera och genomföra både stora och små byggprojekt. Ger ditt företag en enhetlig och professionell image och stärker ditt varumärke. Nu rabbaterat pris, spara 500 kr.
1 495,00 kr
1 995,00 kr
Paket
Komplett Paket Miljö & Kvalitet bygg
Komplett paket för miljö och kvalitet inom byggsektorn. Innehåller essentiella dokument för projektledning, inklusive index för KVM-pärm, miljöplan och kvalitetsplan enligt ISO-standarder. Hjälper dig att uppfylla och hantera miljö- och kvalitetskrav effektivt.
795,00 kr
Paket
Komplett Paket Avtal Bygg
Komplett Paket för Byggavtal är en allt-i-ett lösning för att säkerställa smidig projektledning och framgångsrika byggprojekt. Innehåller fem olika avtal för generalentreprenad, totalentreprenad, löpande arbeten, service och ramavtal. Ger trygghet och effektivitet oavsett projektets storlek eller komplexitet.
695,00 kr
Paket
Komplett Paket Offerter Bygg
Komplett paket Offerter bygg är en omfattande samling med 3 mallar för bygg offerter; totalentreprenad, generalentreprenad och löpandearbeten. Den är utformad för att ge fullständig kontroll och översikt över ditt byggprojekt och säkerställer bästa möjliga pris och service.
495,00 kr
Paket
Komplett Paket ÄTA/Egenkontroller bygg
Detta kompletta paket för ÄTA och egenkontroller inom bygg inkluderar verktyg för hantering av ändringar, tilläggsarbeten och kvalitetskontroll i byggprojekt. Paketet innehåller fem mallar för bland annat ÄTA-rapport och avvikelserapport.
395,00 kr
Paket
Komplett Paket D&U Pärm Bygg
Komplett D&U Pärm-kit för byggbranschen innehåller allt som behövs för att effektivt organisera, planera och dokumentera dina byggprojekt. Kitet inkluderar bland annat pärmrygg och framsida med logotyp, materialförteckning, index, funktionsbeskrivning och adresslista.
295,00 kr
Paket
Komplett Paket UE & Beställare Bygg
Komplett Underentreprenör & Beställare Paket för Byggbranschen erbjuder nödvändiga mallar för effektivt och proffsigt hanterande av relationer med underentreprenörer och beställare, förbättrar kommunikationen och förenklar hantering av projekt.
295,00 kr
Paket
Komplett Paket Projektplanering Bygg
Detta är ett komplett paket för projektplanering inom byggsektorn, med verktygen för att effektivt organisera och hantera alla aspekter av ditt byggprojekt. Innehåller fyra mallar: arbetsorder, förbättringsförslag, journalblad avfall och tidrapport.
259,00 kr
Paket
Komplett Paket Priskalkylering Bygg
Komplett priskalkylationspaket för byggbranschen, utformad för noggranna kostnadsberäkningar genom materialspecifikation och intuitiva priskalkylmallar, vilket minimerar avfall och maximera lönsamheten för dina byggprojekt.
195,00 kr
Paket
Komplett Paket Företagspärmar Bygg
Komplett paket Företagspärmar för byggbranschen erbjuder organiseringslösningar för alla aspekter av ditt byggprojekt. Innehåller tre specialdesignade pärmar; Anbuds-, Objekts- och Arbetspärm, för att effektivt hantera anbud, objekt och arbetsuppgifter.
195,00 kr
Paket
Komplett Paket Personalhantering Bygg
Komplett paket Personalhantering bygg är en samling av väsentliga mallar anpassade för byggsektorn. Det inkluderar mallar för uppsägning, anställningsavtal, CV, anställningsintyg och anställningsbetyg, vilket förenklar och effektiviserar personalhantering inom byggbranschen.
195,00 kr
Paket
Komplett Paket Administration Bygg
Detta Kompletta Administrationstjänst paket är framtaget för byggare och projektledare. Det innehåller viktiga administrativa verktyg för effektiv projektledning, inklusive en avancerad avbetalningsmall och en professionell faxmall. Paketet syftar till att maximera produktiviteten i byggprojekt.
159,00 kr