Kalkylmall VVS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kalkylmall VVS

Optimerad kalkylmall för VVS-projekt hjälper till att effektivisera kostnadsredovisningen. Den låter dig sammanställa alla kostnader, ställa in påslag på olika områden, och automatiskt räkna ut vinstmarginaler. Mallen är uppdelad i sektioner för olika påslag och visar tydligt slutsumman och vinsten.

159,00 kr Exkl. moms

159,00 kr Exkl. moms

Projektmallar optimerade för apple & windows

Dokumenttyper

Optimerad Kalkylmall för VVS-Projekt

För att effektivisera och optimera kostnadsredovisningen av dina VVS-projekt, erbjuder vi denna kalkylmall. Den är designad för att hjälpa dig att enkelt och tydligt sammanställa alla dina kostnader, från material till underentreprenörer, och presentera dina vinster på ett tydligt och lättförståeligt sätt.

Med hjälp av denna mall kan du enkelt ställa in det påslaget du har på olika kostnader såsom material, underentreprenörer, arbetstider, drift & underhåll, servicebesök med mera. Resultatet blir en automatisk uträkning av alla påslag och vinstmarginaler, vilket sparar dig tid och ansträngning. Du kan också snabbt och enkelt justera priserna för att hitta den mest lämpliga summan för ditt anbud.

För att göra det ännu mer praktiskt är mallen uppdelad i tre sektioner. Detta gör att du kan ha olika påslag för olika grupper, till exempel 6% för underentreprenörer, 15% för material och så vidare. Slutsumman och vinstsumman visas tydligt längst ner i kalkylen, vilket ger dig en översiktlig bild av kostnaderna och vinsten för ditt VVS-projekt.

Antal sidor: 1

kalkylmvvs
Dokumenttyp
Excel & Numbers

Kompatibilitet och Anpassning

Våra mallar är noggrant utformade för att vara kompatibla med både Windows och Apple, vilket ger en smidig upplevelse oavsett vilket operativsystem du föredrar. Vi förstår vikten av flexibilitet i affärsvärlden, därför har vi sett till att varje mall kan skräddarsys. Du kan enkelt anpassa och redigera dem för att passa just din verksamhets unika behov.

Oavsett om du använder Word, Excel och PowerPoint på Windows, eller Pages, Numbers och Keynote på Apple, har vi täckt alla dina behov.

Enkel Köpprocess och Omedelbar Tillgång

Vi vet att tid är pengar. Därför har vi gjort processen för att köpa våra mallar snabb och problemfri. Så fort du har genomfört ditt köp, kan du omedelbart ladda ner mallarna och börja använda dem. Det innebär att du kan få igång dina projekt utan dröjsmål.

Uppdateringar utan Extra Kostnad

När du köper en mall från oss, handlar det inte bara om en engångsaffär. Vi erbjuder kontinuerliga uppdateringar för de mallar du köpt, helt utan extra kostnad. Detta säkerställer att dina dokument alltid är uppdaterade med de senaste standarderna och funktionerna, vilket ger dig en varaktig värde och konkurrensfördel.

chat Kommentarer (0)