Komplett paket ÄTA/egenkontroller
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Paket

Komplett Paket ÄTA/Egenkontroller bygg

Detta kompletta paket för ÄTA och egenkontroller inom bygg inkluderar verktyg för hantering av ändringar, tilläggsarbeten och kvalitetskontroll i byggprojekt. Paketet innehåller fem mallar för bland annat ÄTA-rapport och avvikelserapport.

395,00 kr Exkl. moms

395,00 kr Exkl. moms

Projektmallar optimerade för apple & windows

Komplett paket för ÄTA och egenkontroller inom bygg

Vårt omfattande paket innehåller allt du behöver för att hantera ÄTA (ändringar och tilläggsarbeten) och utföra egenkontroller inom ditt byggprojekt. Med dessa verktyg kan du effektivt och strukturerat hantera projektets alla faser, från planering till genomförande och uppföljning.

  • ÄTA rapport bygg
  • Sammanställning fråga-svar bygg
  • Fråga-svar mall bygg
  • Egenprovning bygg
  • Avvikelserapport bygg. För att kunna ta betalt för extra arbeten

Detta kompletta paket är en oumbärlig resurs för alla som arbetar med byggprojekt, oavsett storlek eller komplexitet. Med rätt verktyg blir det enklare att hålla koll på projektet, säkerställa kvaliteten och undvika onödiga kostnader.

Antal mallar: 5 st

 

komplatabygg

Kompatibilitet och Anpassning

Våra mallar är noggrant utformade för att vara kompatibla med både Windows och Apple, vilket ger en smidig upplevelse oavsett vilket operativsystem du föredrar. Vi förstår vikten av flexibilitet i affärsvärlden, därför har vi sett till att varje mall kan skräddarsys. Du kan enkelt anpassa och redigera dem för att passa just din verksamhets unika behov.

Oavsett om du använder Word, Excel och PowerPoint på Windows, eller Pages, Numbers och Keynote på Apple, har vi täckt alla dina behov.

Enkel Köpprocess och Omedelbar Tillgång

Vi vet att tid är pengar. Därför har vi gjort processen för att köpa våra mallar snabb och problemfri. Så fort du har genomfört ditt köp, kan du omedelbart ladda ner mallarna och börja använda dem. Det innebär att du kan få igång dina projekt utan dröjsmål.

Uppdateringar utan Extra Kostnad

När du köper en mall från oss, handlar det inte bara om en engångsaffär. Vi erbjuder kontinuerliga uppdateringar för de mallar du köpt, helt utan extra kostnad. Detta säkerställer att dina dokument alltid är uppdaterade med de senaste standarderna och funktionerna, vilket ger dig en varaktig värde och konkurrensfördel.

chat Kommentarer (0)
Kunder som köpt denna produkt köpte också: